Selmastudien presenterar forskningsresultat

Den 8 februari kl 13.30-16.30 bjuder SELMA-studien in Region Värmland, kommuner, politiker samt intresserade till en eftermiddag på Karlstads universitet med studiens forskningsresultat i fokus. Forskarna presenterar flera spännande forskningsresultat, bla. om hur hormonstörande ämnen tidigt i livet kan påverka neurokognitiva utfall och språkutveckling, metabolism och tillväxt samt könsutveckling hos pojkar. Det finns även möjlighet att ta en fika, titta på utställningarna i Transformum och diskutera med forskarna och deltagare. Eftermiddagen är kostnadsfri!

Vi har dock fått indikationer på att några inte har kunnat anmäla sig på den tidigare bifogade länken. Om ni inte heller kommer in på den här nya länken (https://selmadagen2019.axacoair.se) så maila tillbaka till malin.knutz@kau.se och ange mobiltelefonnummer och ev allergier så anmäler jag gärna.

Hoppas vi ses den 8 februari!

Psst, det går att ”eftersläntra in”. Så kom även om du är lite sen 🙂

Varmt välkomna!

PDF för utskrift: SELMA-dagen_headsup_v2_A5_1810