Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SELMA-dagen 2016

November 19, 2016 @ 10:00 am - 3:00 pm

| Free

Såklart vankas det även SELMA-dagen även 2016, närmare bestämt den 19 november på Karlstads universitet. I år är det dessutom 5-årsjubileum och vi slår till med en familjefest! SELMA-dagen är ett kostnadsfritt årligt evenemang för hela familjen som grundar sig i forskningsstudien SELMA-studien.

Som vanligt på SELMA-dagen kan man diskutera med forskare och utställare om kemikalier, barns liv och hälsa och mycket annat i SELMA-studien. Några av höjdpunkterna kommer att vara Cirkusskola och cirkusteater med Mimulus och detta kommer nog att attrahera stora som små besökare. Du kommer både att få ta del av cirkuskonster och teater, men även prova på själv – hela dagen. Dessutom kommer det att finnas  föredrag hela dagen i “ägget” och såklart även en rad aktiviteter för både stora och små, såsom utställning med organisationer och myndigheter, upptäcka hjärnan på Hjärnkul, göra snor på Experimentverkstaden, samt att plåstra om ditt gosedjur på Nalle-akuten.

Har ni några frågor eller kommentarer om årets SELMA-dag eller om forskning om giftfri vardag för barnen – kontakta Malin Knutz, malin.knutz@kau.se

Läs mer under fliken “SELMA-dagen”

 

 

Details

Date:
November 19, 2016
Time:
10:00 am - 3:00 pm
Cost:
Free

Organizer

SELMA-studien och Karlstads universitet
Phone:
+46547002534
Email:
selmastudien@gmail.com
Website:
www.selmastudien.se

Venue

Karlstads universitet
Universitetsgatan 2
Karlstad, Sweden
+ Google Map