SELMA-dagen 2018 – Forskningsresultat i Fokus

SELMA-dagen 2018 – Forskningsresultat i Fokus

Såklart vankas det även SELMA-dagen även 2018, närmare bestämt den 24 november på Karlstads universitet. SELMA-dagen är ett kostnadsfritt årligt evenemang för hela familjen som grundar sig i forskningsstudien SELMA-studien.

Forskning i fokus
Detta år är det SELMA-studiens forskningsresultat som är i fokus. Vi ser fram mot att presentera och diskutera detta med er. Vi kommer även visa posters och ha utställning med forskningen i fokus och där möjlighet finns att prata med oss forskare.

Äldre barn-aktiviteter
Då barnen i SELMA-studien har vuxit och är äldre så har SELMA-dagen i år ett nytt upplägg. Aktiviteterna är riktade till barn över 6 år. Det finns både en experiment-hörna och fika, och när föräldrarna lyssnar på föredrag så kan barnen se på biofilmen ”Ballerinan och Uppfinnaren” och äta lite popcorn. Filmen är från 7 år. Observera att filmvisningen främst är till för barnen.

Var och hur?
I år kommer vi att hålla till i den stora universitetsbyggnaden, följ skyltning från huvudentrén.

Ingen föranmälan krävs. Såklart är hela dagen kostnadsfri för deltagarna och ni är välkomna att bjuda med nära och kära och andra intresserade. Sprid gärna flyer. Info finns även på SELMA-studiens hemsida samt på Facebook.

Varmt välkomna!

Har ni några frågor eller kommentarer om årets SELMA-dag eller om forskning om giftfri vardag för barnen – kontakta Malin Knutz, malin.knutz@kau.se